Ga naar BICEP

The Warehouse Project

The Warehouse Project

za 28 okt. 2023
Antwerpen

21:00

(28/06/2023)

 

The Warehouse Project, dat zijn wereldwijd geprezen rave parties op industriële locaties, met het allerbeste uit het diverse spectrum van het elektronische muziekgenre. Het concept werd geboren en grootgebracht in Manchester, niet toevallig een stad met een rijk industrieel verleden en een legendarische dance- en clubcultuur. 17 jaar na oprichting heeft WHP zijn allereerste stappen buiten Manchester gezet, met een internationale editie in Rotterdam in april van dit jaar. Het succesvolle concept komt nu voor het eerst ook naar België, op zaterdag 28 oktober 2023 in Waagnatie, Antwerpen.

 

De eerste Belgische editie in het karaktervolle industriële complex in Antwerpen pakt uit met een topaffiche.

Bicep brengt er hun spectaculaire nieuwe Chroma audio/visual DJ set, die ze deze zomer in première voorstellen op WHP in Depot Mayfield in Manchester. Het dj-duo is naast één van de grootste dance acts van de UK inmiddels uitgegroeid tot één van de meest geliefde en gewaardeerde acts in de wereldwijde scene. Hun set in Waagnatie zal plaatsvinden dag op dag één jaar nadat ze een uitverkochte show in de Lotto Arena brachten.

Naast Bicep op de affiche: KI/KI. Bekend door haar residentie in Spielraum in Amsterdam, doorbreekt KI/KI de grenzen tussen trance, techno en hardcore en is ze een echte virtuoos aan de draaitafels, waarachter ze zeldzaam energetische sets aflevert. 

Met TSHA heeft The Warehouse Project nog een tweede vrouwelijke headliner op de affiche in Waagnatie. De Londense dj en producer bracht met ‘Capricorn Sun’ (oktober 2022) een aanstekelijke eerste langspeler uit. Ze werd opgepikt door o.a. Bonobo, één van haar absolute helden en grootste inspiratiebronnen en werkte voor de single ‘Let You Go’ (feat. Kareen Lomax) samen met niemand minder dan Diplo.

Lokale beats komen van Lola Haro. De Antwerpse speelt een thuismatch in Waagnatie en dat is zonder twijfel iets om naar uit te kijken, want als geen ander weet deze Paradise City- en C12 resident met haar vernieuwende en warme klanken steeds de juiste stemming te creëren op de dansvloer. 

Eclair Fifi, tot slot, is een Schotse artieste die uitgroeide tot één van de meest kleurrijke, genre-agnostische dj's van het Verenigd Koninkrijk. Iemand die met bergen passie weet hoe ze dat ene vitale moment moet creëren om het feestje te doen losbarsten.

WHP resident Krysko opent het feest dat tot in de vroege uurtjes zal duren. 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Eerste wave*
    Uitverkocht
  • Tweede wave*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Final Wave*

Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Meer info

Toon minder

Extra eventinformatie

Alle mobiliteitsinfo kan je terugvinden via https://www.waagnatie.eu/nl/bereikbaarheid/

Minimumleeftijd: 18+ 

Timing (subject to changes): 21:00 - 06:00