Ga naar De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

do 16 nov. 2023
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

Deuren open: 19:15

(23/5/2023)

 

Goed Nieuws. De Jeugd Van Tegenwoordig is terug. Nog altijd even geil; niet eens per se op een seksuele manier. Nieuwe inzichten. Oud zeer op nieuwe plekken. Moderne Manieren en Irritatie Technieken. Ze staan te trappelen om hun ziel en zaligheid met jullie te delen. Muziek en Emoties. [gecensureerd] en [verwijderd door redactie]. Nieuwe trek out now: "Ze is pas net begonnen". Tour doorheen Nederland en Vlaanderen dit najaar!
 
Antwerpen verwelkomt De Jeugd op donderdag 16 november in De Roma. Brussel omarmt Bas, Fred, Wiwa en Yayo dan weer op zondag 3 december in Ancienne Belgique. Tickets zijn vanaf donderdag 25 mei om 12u.
 
 
Willie Wartaal, Faberyayo, Vieze Fur en Bas Bron, samen De Jeugd van Tegenwoordig aka De Jeugd, ontketenden in 2005 een ware rage met de single "Watskeburt?!". Sindsdien schuimen ze de betere festivals en zalen af in de Lage Landen met hun eclectische en dansbare hiphop met briljante teksten. Check "Sterrenstof", "Get Spanish" en "Manon". Allemaal oorwurmpjes van formaat.
 
De shows in Het Depot (november 2021) en Trix (april 2022) waren in een mum van tijd uitverkocht. Dat belooft voor de live terugkeer met nieuwe muziek van De Jeugd Van Tegenwoordig in 2023!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement