Ga naar Loreen

Loreen

Loreen

di 14 nov. 2023
Antwerpen

Trix | Antwerpen

Deuren open: 19:00

(22/5/2023)

 

Tien dagen na haar triomf op het 67e Eurovisiesongfestival in Liverpool kondigt de tweevoudige winnares Loreen een concert aan op Belgische bodem. De Zweedse popzangeres van Marokkaans-Berberse afkomst met een klok van een stem kan je op dinsdag 14 november 2023 in Trix in Antwerpen aan het werk zien. De ticketverkoop start vrijdag 26 mei om 10u.
Loreen startte haar carrière in 2004 met een deelname aan Pop Idol, de Zweedse versie van Idool, waarin ze op de vierde plaats eindigde. In 2005 bracht ze met de band Rob’n’Raz de ietwat bescheiden succesvolle single “The Snake” uit. Zes jaar later in 2011 liet de zangeres opnieuw van zich horen met een deelname aan Melodifestivalen (de Zweedse preselectie voor het Eurovisiesongfestival) met het nummer “My Heart Is Refusing Me”. Ook hier eindigde ze op de vierde plaats. Aan doorzettingsvermogen geen gebrek, want een jaar later deed ze opnieuw mee met het nummer “Euphoria”. Ze won de preselectie overtuigend en won later in Bakoe de 57e editie van het Eurovisiesongfestival. Het nummer werd wereldberoemd en de voorbode van haar eerste album ‘Heal’. 

 


In de jaren erop volgden nog nieuwe singles en een nieuw album ‘Ride’ (2017). In 2021 gooide Loreen het over een andere boeg met de release van Zweedstalige nummers, om dan in 2023 opnieuw deel te nemen aan Melodifestivalen met de single “Tattoo”. Gesmaakt door pers en publiek mocht ze Zweden voor een 2e keer vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. En met succes! Elf jaar na haar eerste triomf won ze met overtuigende cijfers voor een tweede keer het Eurovisiesongfestival. Wees er snel bij voor deze Zweedse popster met een fantastische show op 14 november 2023 in Trix.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving