Ga naar Marco Mengoni

Marco Mengoni

Marco Mengoni

za 21 okt. 2023
Brussels

Deuren open: 18:30

(08/5/2023)

 

Eind april verblijdde Marco Mengoni onze harten met een ongenaakbaar concert in Ancienne Belgique, dat in enkele minuten was uitverkocht. Voor zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival kondigt de Italiaanse ster aan dat hij dit najaar terugkeert naar België. Met een nieuw album op zak komt Marco Mengoni op zaterdag 21 oktober Vorst Nationaal veroveren.

 

2023 zet de 13-jarige succesvolle carrière in de spotlights voor Marco Mengoni: binnenkort 8 studioalbums, 69 keer platina, meer dan 1,8 miljard streams en niet minder dan 9 tours, waaronder de reeks gepland komende zomer in Italië, waar hij de grootste stadions uitverkocht (Milaan, Salerno, Bari, Bologna). Marco Mengoni verzamelt ook internationale awards: twee keer voor beste Europese artiest (2010 en 2015) en drie keer voor beste Italiaanse artiest (2010, 2013 en 2015) op de MTV European Awards. Hij heeft ook samengewerkt met vele Italiaanse en internationale artiesten, waaronder Tom Walker, Paloma Faith, Vanessa Da Mata, Lucio Dalla, Adriano Celentano, Giorgia, en vele anderen. De Italiaanse ster vertegenwoordigt binnen enkele dagen zijn land op het Eurovisiesongfestival in Liverpool met zijn nummer “Due Vite” en komt nog voor de zomer met een gloednieuw album. Met 'MATERIA (PRISMA)' schrijft hij het laatste hoofdstuk van zijn trilogie 'Materia', een muzikale reis die in 2021 begon met 'MATERIA (TERRA)'. Marco Mengoni brengt dit najaar zijn nieuwe nummers en zijn uitgebreide repertoire naar het podium van Vorst Nationaal. Afspraak op zaterdag 21 oktober 2023 in Vorst Nationaal.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.