Ga naar 50 Cent

50 Cent – The Final Lap Tour

50 Cent – The Final Lap Tour

do 26 okt. 2023
Brussels

(04/05/2023)

 

2023 is een speciaal jaar voor Curtis James Jackson III aka 50 Cent. Dit jaar wordt zijn iconische debuutalbum ‘Get Rich or Die Trying’ 20 jaar en om die verjaardag extra in de verf te zetten trekt het Amerikaanse rapicoon op tournee. Als klap op de vuurpijl wordt hij vergezeld door een ander New Yorks rap-icoon Busta Rhymes! Aanschouw 50 Cent met Busta Rhymes als special guest op donderdag 26 oktober op het podium van Vorst Nationaal!

 

Als een van de meest getalenteerde en productieve artiesten van zijn tijd, breekt 50 Cent alle records met de release van zijn eerste album ‘Get Rich or Die Tryin’ in februari 2003. Met daarbij alle ingrediënten aanwezig voor een groot succes: opzwepende instrumentals, rauwe confronterende teksten die het geweld van de New Yorkse straten omschrijven, overgoten door een ijzersterke street credibility. Geproducet met hulp van mentoren Eminem en Dr. Dre, verkoopt het album vanaf de release in een duizelingwekkend tempo en verbrijzelt het alle records in de internationale hitlijsten. 50 Cent wordt een begrip in clubs, op de radio, op tv en zelf op de covers van tijdschriften zoals The New York Times. “In Da Club”, “P.I.M.P.”, “21 Questions”, “If I Can’t” zijn stuk voor stuk gangsta rap juweeltjes die nog niet aan relevantie hebben ingeboet. Het aantal streams van deze nummers en de invloed die ze hebben op jonge artiesten in de internationale scene als beste bewijs ervan. Er bestaat geen twijfel dat 50 Cent’s ‘Final Lap Tour 2023’ samen met Busta Rhymes als special guest één van dé evenementen van het najaar wordt.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Wil je een evenement bijwonen als VIP of met een groep van 20 personen of meer? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.