Ga naar Lil Yachty

The concert of Lil Yachty will be postponed to Saturday 18 May 2024. All ticket buyers will be contacted via email.

Lil Yachty: “To my fans - I am so excited to bring the Field Trip overseas but unfortunately due to logistical production issues, we have to move the tour to next year. Hold on to your tickets - they’re good for the new dates. I can’t wait to party with you all in May 2024.”

Lil Yachty: The Field Trip Tour

Lil Yachty: The Field Trip Tour

za 18 mei 2024
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

Deuren open: 19:00

(09/5/2023)

Begin dit jaar zorgde Lil Yachty voor een verrassing van formaat met zijn nieuwste album ‘Let’s Start Here’, waarmee de uit Atlanta afkomstige rapper zijn mumble rap op briljante wijze kleurt met enkele stevige lagen psychedelische rock. Lil Yachty komt naar België om dit vernieuwende en briljante nieuwe album voor te stellen tijdens zijn 'Field Trip Tour'. Zie hem op zondag 10 december op podium van Ancienne Belgique! 

Miles Parks McCollum, beter bekend als Lil Yachty, breekt in 2015 door met heerlijke offbeat tracks zoals 'One Night', waarmee hij de basis legt voor wat hij zelf bubblegum rap noemt. Een soort rap met bewuste offbeat vocals en rommelige rhymes. Met een stevige dosis positiviteit en eigenzinnigheid schudt hij de stereotypen van het genre door elkaar en releaset hij de albums ‘Teenage Emotions’ (2017) en ‘Lil Boat 2’ (2018), die beide in de Top 10 Billboard-albums terechtkomen. Hij ontvangt ook een Grammy-nominatie in 2016 voor zijn rol op 'Broccoli' van collega-rapper DRAM. Gedurende zijn discografie vernieuwt Lil Yachty zijn stijl voortdurend zonder zijn typische gevoel voor humor te verloochenen. Met zijn laatste release neemt Lil Yachty een nieuwe wending door psychedelische alternatieve rock op briljante wijze aan te pakken. Het album bereikt de eerste plaats op Billboard's Top Rock & Alternative Albums chart en de negende plaats op Billboard's Top 200, met meer dan 60 miljoen streams in minder dan twee maanden. Lil Yachty is een unieke artiest op de hiphopplaneet en verlegt de grenzen zoals ook Anderson .Paak of Frank Ocean dat doen. Aarzel niet om hem op 10 december live te komen bewonderen in AB.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.