Ga naar Sting

Sting: My Songs

Sting: My Songs

za 25 nov. 2023
Brussels

Deuren open: 18:30


(17/04/2023)

Tot onze grote vreugde is Sting terug met zijn fantastische internationale tournee 'My Songs'. Op zaterdag 25 november brengt hij zijn beste songs live op het podium van Vorst Nationaal.
 
Tijdens de 'My Songs'-tour brengt Sting een indrukwekkende en dynamische show. Met al zijn favoriete songs uit zijn magnifieke carrière bij The Police en als soloartiest bekroond met wel 17 Grammy Awards. Na een reeks van 6 concerten in The London Palladium riep The Times My Songs uit tot een “masterclass” en prezen critici wereldwijd (Telegraph, The Guardian,…) de tour aan: "Sting remains an undeniably skilled performer with a gold-plated back catalogue". Verwacht je aan een fascinerende muzikale reis van “Fields of Gold” over “Shape of my Heart”, “Roxanne” en “Demolition Man”, tot niet te vergeten zijn mooiste nummers “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” en vele anderen. Afspraak in Brussel op 25 november voor een onvergetelijke avond met Joe Sumner als special guest!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Wil je een evenement bijwonen als VIP of met een groep van 20 personen of meer? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.