Ga naar Cian Ducrot

Cian Ducrot

Cian Ducrot

wo 08 nov. 2023
Antwerpen

Trix | Antwerpen

20:00

Deuren open: 19:00


(14/04/2023)

Poptalent Cian Ducrot begint overal ter wereld serieus te boomen! Belgische fans noteren best woensdag 8 november – Trix – Antwerpen in hun agenda. Dan stelt Cian zijn debuutplaat ‘Victory’ voor tijdens zijn eerste headline show in België!

Cian Ducrot is een Iers singer-songwriter, producer en multi-instrumentalist die bekendheid verwierf met zijn single "All For You" in 2022. Een ware hit op TikTok die ook in de UK Singles Chart top 20 piekte. Cian is verre van een one hit wonder, want ook met de opvolger “I’ll Be Waiting” scoort hij sterk in de UK charts én wereldwijd, van Australië over Europa tot in de VS. Begin maart kwam Cian zijn single “I’ll Be Waiting” live promoten bij MNM, Radio 2, Q-Music en Joe met een Top #10 single- en streaming chartpositie als resultaat.

2023 belooft het jaar van de doorbraak te worden voor Cian! Begin april rondde hij als special guest de succesvolle arena tour van Ed Sheeran af. Cian’s eigen UK en US-tourdata zijn reeds uitverkocht. Op 13 april bracht hij zijn nieuwste single, een prachtige ode aan zijn vriend Phily die uit het leven stapte, “Part Of Me” uit en kondigde hij 21 juli als de release datum aan van zijn debuutplaat ‘Victory’.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving