Ga naar Joost

General Admission verwijst naar zitplaatsen of staanplaatsen die niet genummerd zijn en vrij kunnen ingenomen worden. Je bepaalt zelf waar je wil staan of zitten in de zaal. Het principe 'eerst komt, eerst maalt' wordt hier gehanteerd. Goed om te weten: staanplaatsen zijn beperkt in capaciteit.

Joost - 'Joost Klein, Droom Groot'

Joost - 'Joost Klein, Droom Groot'

za 25 nov. 2023
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30


(11/04/2023)

Op donderdag 2 november en zaterdag 25 november speelt Joost in AFAS Live en Lotto Arena de grootste shows van zijn carrière tot nu toe!

Joost Klein uit Friesland doet het allemaal: de artiest / regisseur / schrijver / marketeer / danser / editor en allround creatief genie wist zich op te werken tot één van de meest energieke live acts van de Benelux. Bewapend met zijn MacBook, een cirkel aan vaste vrienden en een onbeperkte dosis creativiteit creëerde hij zijn eigen carrièrepad.

Liveshows van Joost zijn een ware sensatie, zijn discografie reikt van denderende gabber(pop) tot aanstekelijke poppunk en eigenlijk alles wat je kan bedenken. Nog voor de release van zijn nieuwe album 'Fryslân' creëerde hij in de festivalzomer van 2022 een ware Joostmania en liet hij de festivalweides van Pinkpop, Rock Werchter en Pukkelpop overdonderd achter.

Achter de energieke beats, komische woordspelingen en popcultuur referenties schuilt altijd een bloedeerlijke Joost die open is over zijn mentale problemen, levenskeuzes en zijn verwerkingsproces. Het leverde hem één van de meest trouwe fanbases op die zijn songteksten inmiddels zo energiek meeschreeuwen dat ze niet alleen de geluidsbarrière, maar ook de taboes rond deze onderwerpen samen doorbreken.

Na een volledig uitverkochte clubtour in 2022 staat Joost nu aan de vooravond van de grootste shows van zijn carrière in AFAS Live (do 2 nov) en Lotto Arena (za 25 nov). Joost belooft een ongekend spektakel, want ook al is zijn achternaam Klein, zijn dromen zijn groots!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht
  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Extra eventinformatie

Ga je liever als VIP of met een groep van meer dan 20 personen? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.