Ga naar NF

NF

NF

zo 08 okt. 2023
Brussels

Deuren open: 19:00

(30/3/2023)

NF rapt met lef en rauwe authenticiteit, getuige van een leven lang klappen krijgen en weer opstaan. Voorafgegaan door singles “HOPE” en “MOTTO” verschijnt op 7 april het vijfde album van de Amerikaanse rapper. NF kondigt vandaag de HOPE TOUR aan waarmee hij, met zijn nieuwe album onder de arm, Europa gaat veroveren. Een Belgische halte is voorzien op zondag 8 oktober in Vorst Nationaal.


Nathan Feuerstein alias NF groeit op in Michigan en gebruikt muziek als manier om te ontsnappen aan de realiteit en zich uit te drukken. Geïnspireerd door Eminem begint hij vanaf zijn twaalf jaar aan de hand van een karaoke box zijn harde dagdagelijkse leven te vertellen. In de jaren die daarop volgen, profileert NF zich met hits “Let You Down” en “The Search” als oprecht, kwetsbaar en dicht bij zijn publiek. Vandaag domineert hij de rapscene, met vier studioalbums, 30 miljard streams, 39 RIAA-certificeringen en meer dan een half miljoen verkochte concerttickets wereldwijd. Hoewel NF zich low profile in de media en op sociale media houdt, is hij één van de meest beluisterde artiesten ter wereld. Met zijn vijfde studioalbum ‘HOPE’ dit voorjaar in het vooruitzicht staat hij te popelen om het live aan zijn fans voor te stellen. Net zoals zijn laatste uitverkochte shows in België, in Kavka Zappa Antwerpen in 2018 en in de AB Brussel in 2020, belooft NF in Vorst Nationaal op 8 oktober een niet te missen show te worden!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Wil je een evenement bijwonen als VIP of met een groep van 20 personen of meer? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.