Ga naar XINK

XINK

XINK

vr 29 mrt. 2024
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

(20/03/2023)

Of de vier uitverkochte shows van XINK in de Ancienne Belgique een succes waren? Dat is een understatement. Het uitroepteken mag dan wel uit hun naam verdwenen zijn, we kunnen er gerust één terugplaatsen achter ‘Wat een comeback!’. De Antwerpse band is intussen klaar voor het grotere werk en kondigt een eerste arenashow aan. Afspraak op vrijdag 29 maart 2024 in de Lotto Arena.

Even een sprong terug in de tijd. In 2003 vertegenwoordigen de Kempische broederduo's ons land op de eerste editie van het Junior Eurovisiesongfestival in Kopenhagen. X!NK eindigt op een zesde plaats, maar gaat vol ambitie verder. ​ In de twee jaren die volgen kleuren nummers als “De Vriendschapsband” , “Laat Me Vrij” en “Denk Aan Mij” de jeugd van zowat iedere Millennial. In 2009 beslissen Jonas, Niels, Thomas en Philip elk hun eigen weg te gaan. Op uitzondering van bassist Philip Valkiers blijven ze wel muzikaal actief en doen ze waardevolle ervaringen op, zowel live als in de studio, bij verschillende Belgische acts. En plots in 2022 is daar dan XINK, zonder uitroepteken maar wel met dezelfde bandleden van weleer. Een terugkeer die niemand zag aankomen, ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van "De Vriendschapsband". Hun comeback wordt bezegeld met hitsingle “Misschien” en vier in een mum van tijd uitverkochte AB-concerten. Het is duidelijk dat we nog lang niet het laatste gezien hebben van de broers Meukens-Valkeniers!

--

General Admission verwijst naar zitplaatsen of staanplaatsen die niet genummerd zijn en vrij kunnen ingenomen worden. Je bepaalt zelf waar je wil staan of zitten in de zaal. Het principe 'eerst komt, eerst maalt' wordt hier gehanteerd. Goed om te weten: staanplaatsen zijn beperkt in capaciteit.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.