Ga naar Jungle

Jungle

Jungle

do 16 nov. 2023
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

(27/03/2023)

 

Het Britse producersduo Jungle heeft vandaag een heerlijke nieuwe track gedeeld. "CANDLE FLAME" (ft. Erick The Architect) was BBC Radio 1's Hottest Record en luidt de komst van vierde studioalbum 'VOLCANO' in, dat op 11 augustus verschijnt. En er staan nog meer spannende plannen op de agenda dit jaar, want Jungle kondigt een grote tournee doorheen Noord-Amerika en Europa aan. Inclusief Belgische stop! Ontdek hun legendarische funky vibes op donderdag 16 november in Lotto Arena.

 

Jungle bestaat uit een duo van levenslange vrienden uit Shepherd's Bush, Londen. Hun titelloze debuutalbum werd een instant klassieker, waarvoor ze een Mercury Prize nominatie in de wacht sleepten. Met opvolgers 'For Ever' en 'Loving In Stereo' werd hun succes nóg veel groter en vandaag kan het Britse collectief meer dan een miljard streams op zijn naam noteren. Met hun uitgebreide band behoren ze al jaren tot de grootste live-favorieten, zowel indoor als op 's werelds meest prestigieuze festivals, waaronder Coachella, Lollapalooza, Rock Werchter en CORE Festival. 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Extra eventinformatie

Ga je liever als VIP of met een groep van meer dan 20 personen? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.