Ga naar FLETCHER

FLETCHER: In Search Of The Antidote Tour

FLETCHER: In Search Of The Antidote Tour

zo 28 apr. 2024
Brussels

Deuren open: 19:00

De jonge Amerikaanse popster Fletcher kondigt de nieuwe data aan voor haar uitgestelde tournee. Met pijn in het hart moest Fletcher haar geplande tournee uitstellen, waaronder ook haar uitverkochte Belgische optreden op 26 oktober in de Brusselse AB. Maar nu is er goed nieuws voor haar vele fans! De frivole Fletcher komt volgend jaar alsnog naar Brussel, en wel naar Vorst Nationaal op 28 april 2024! 

 

Fletcher is de artieste die alle fans van het genre doet kronkelen. De 28-jarige uit New Jersey heeft al een conto om u tegen te zeggen. In 2011 belandde ze op het podium van X Factor US, nog voordat ze in 2015 haar eerste single "War Paint" uitbracht. In 2016 liet ze haar eerste EP "Finding Fletcher" op de wereld los. Twee jaar later bracht ze "Undrunk" uit, wat een welverdiend succes genoot in de States. Ze speelde een reeks concerten, deed festivals aan, bracht EP's uit en werkte samen met Trevor Daniel, Hayley Kiyoko en Duncan Laurence. In september 2022 bereikte ze een mijlpaal in haar carrière met de release van haar eerste album "Girl of My Dreams", dat nummer 15 bereikte in de US Billboard charts. De jonge artieste levert een hyperpersoonlijk album af met onweerstaanbare dancepop accenten. Een geëngageerde artiest, een innemende persoonlijkheid en hits in overvloed: mis Fletcher niet live in Vorst Nationaal op 28 april!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.