Ga naar blackwave.

blackwave.

blackwave.

do 15 jun. 2023
Deurne

Deuren open: 19:00

 

(21/02/2023)

 

De heren van blackwave. doen ons al mijmeren over zomerse dagen met fijne concerten. Nadat hun eerste concert in OLT Rivierenhof in no time uitverkocht, kondigen Ardui en Atohoun een extra show in Deurne aan, op donderdag 15 juni! Niet één maar twee zomerse concerten met groovy hiphop van eigen bodem op één van de mooiste openluchtlocaties van het land. Tickets voor het extra concert zijn vanaf morgen te koop!

 

Na een vliegende start van hun carrière, met megahits als "BIG dreams", "Elusive", "Whasgood?!" en "GoodEnough", kennen zanger-producer Willem Ardui en rapper Jean 'Jay' Atohoun begin 2020 een moeilijke periode. Om zich persoonlijk en creatief te herbronnen trekken ze naar de kosmopolitische smeltkroes van Los Angeles. De vonk waaruit blackwave. in 2016 was ontstaan vat tijdens de trip naar de Amerikaanse westkust opnieuw vuur. Met hernieuwde passie, inspiratie en visie schrijft en werkt het duo aan nieuwe muziek, dag en nacht, zonder grenzen aan het creatieve proces. blackwave. ging naar LA om te herbronnen, verloor er zijn slaap maar vond er wel z’n essentie terug en kwam naar huis met de basis voor ‘no sleep in LA’. Dezelfde funky sound van bij hun debuut, maar met een pak meer maturiteit. 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via communicatie@oltrivierenhof.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.