Ga naar slowthai

Het concert van slowthai, oorspronkelijk gepland op zaterdag 30 september in AB, wordt naar vrijdag 8 september 2023 verplaatst. Tickets blijven geldig, alle tickethouders worden via mail op de hoogte gebracht.

"Due to unforeseen circumstances we’re having to reschedule the European leg of the tour. Sorry for any inconvenience caused. If you no can longer make the new date, please contact the ticket agent for a full refund"

slowthai: UGLY WORLD TOUR

slowthai: UGLY WORLD TOUR

vr 08 sep. 2023
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

 

(24/02/2023)

 

Het Britse hiphopfenomeen slowthai, bekend om zijn ruige tracks en politiek geladen teksten, is terug van weggeweest! Met zijn nieuwste album ‘UGLY’, dat op 3 maart uitkomt, passeert hij tijdens zijn ‘UGLY WORLD TOUR’ op vrijdag 8 september in Ancienne Belgique.

 

Als kind kreeg Tyron Kaymone Frampton vanwege zijn spraakgebrek de bijnaam Slow Ty. In 2016 kiest hij zijn (licht aangepaste) bijnaam om zijn debuutsingle “Jiggle” uit te brengen. slowthai maakt al snel furore met zijn explosieve podiumpresentatie en rauwe, kwetsbare en humoristische teksten die evenzeer door grime als door punkrock beïnvloed is. In 2019 brengt slowthai zijn ambitieuze debuutalbum 'Nothing Great About Britain' uit, featuring o.a. Skepta en Mura Masa, met wie hij het uitstekende “Doorman” schreef. Het album krijgt lovende kritieken, bereikt de Top 10 in de Britse hitlijsten en wordt genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize. Na samenwerkingen met Gorillaz, Tyler The Creator en Disclosure onthult hij in 2021 zijn tweede album 'Tyron'. Wederom goed omringd met features op de plaat van o.a. James Blake, Mount Kimbie en A$AP Rocky, bereikt het album de nummer 1-positie in de Britse hitlijsten. Met zijn derde album 'UGLY', wat staat voor U Gotta Love Yourself, laat slowthai een nieuwe kant van zijn persoonlijkheid horen en brengt hij een ode aan de betere intense emorock (Nirvana, Radiohead en Daniel Johnston) waar hij al sinds zijn tienerjaren door gepassioneerd is. Deze zomer te zien op zowel Rock Werchter als op 8 september in AB: slowthai! Niet te missen.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.