Ga naar Post Malone

Post Malone – Twelve Carat Tour

Post Malone – Twelve Carat Tour

vr 28 apr. 2023
Antwerpen

Deuren open: 18:30


(28/02/2023)

Na een uitgebreide tournee in Noord-Amerika steekt Post Malone’s ‘Twelve Carat Tour’ eindelijk de grote plas over. Vier jaar na de memorabele passage in het Sportpaleis keert het fenomeen uit Texas op vrijdag 28 april terug naar de Antwerpse concerttempel. Met bergen hits, veel nieuw werk en in het uitstekende gezelschap van special guest Rae Sremmurd!
 
Sinds 2016 verpulvert Posty het ene na het andere record met zijn genre-overstijgende en hyperaanstekelijke sound. Afgelopen zomer bracht hij met ‘Twelve Carat Toothache’ zijn langverwachte vierde album uit, waarmee hij alweer uitpakt met een indrukwekkende all-star lijst van gastartiesten als The Weeknd, Roddy Ricch, Doja Cat, Fleet Foxes, Gunna en The Kid LAROI. Eerder werkte hij o.a. ook al samen met 21 Savage voor de met-diamant-bekroonde monsterhit “Rockstar”, met Ty Dolla $ign voor de 5x platinasingle “Psycho” en met rapper Swae Lee, waarmee hij de single “Sunflower” schreef voor de soundtrack van de film ‘Spider-Man: Into The Spider-Verse’.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Ga als VIP naar een evenement in het Sportpaleis. Bekijk hier alle VIP Experiences.

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.