Ga naar John Butler

John Butler

John Butler

di 04 jul. 2023
Deurne

Deuren open: 19:00

(31 januari 2023)

John Butler is met zijn vele nummer één-albums, platina platen en een rits ARIA Awards één van de succesvolste Australische alternatieve songwriters en storytellers. Met hits als "Zebra", "Better Than" en "Ocean" speelt Butler al meer dan 25 jaar shows in uitverkochte zalen en festivals over de hele wereld. Van Fuji Rock tot Glastonbury, Coachella of Red Rocks Amphitheatre. Aan dat rijtje grote namen kan hij deze zomer OLT Rivierenhof in Antwerpen toevoegen. Live staat Butler garant voor tonnen energie en onmiskenbaar vakmanschap. Het OLT gaat zinderen op dinsdag 4 juli. De ticketverkoop start vrijdag 3 februari om 11u via livenation.be en oltrivierenhof.be.

In 2018 bracht Butler z'n recentste album uit. 'HOME' is een dijk van een plaat waarop hij experimenteert met nieuwe geluiden, zonder de sound van zijn herkenbare roots in de steek te laten.
Dit concert is een coproductie tussen OLT Rivierenhof en Live Nation.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via communicatie@oltrivierenhof.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.