Ga naar Murda

Because Turkey has been hit by earthquakes, Murda was forced to move his tour. His concert at Trix, originally planned on 3 March, will now take place on 5 November. Tickets for the original date remain valid, all ticketholders are contacted via email.

Murda

Murda

zo 05 nov. 2023
Antwerpen

Trix | Antwerpen

Deuren open: 19:30

 

(30/11/2022)

 

De Turks-Nederlandse Önder Doğan groeide op als wereldburger met een passie voor hip hop. Hij rapt zowel in het Nederlands als in het Turks, en ook al eens een woordje in het Engels en het Spaans, onder pseudoniem 'Murda'. In Turkije is Murda een echte superster, maar ook bij onze noorderburen slaan zijn diepe beats en controversiële teksten aan. Met ondertussen meer dan een miljard streams op Spotify kunnen we niet meer om deze artiest heen! Het is dan ook uitkijken naar zijn concert op Belgische bodem, op vrijdag 3 maart in Trix.

 

Murda begint zijn carrière in het Nederlands, met eerst de EP 'Turkse Pizza' in 2009 en een jaar later de release van zijn debuutalbum 'De Kassier: Een Monnie Album'. In 2019 komt het album 'BABA' uit, een ode aan zijn pasgeboren dochter. Datzelfde jaar leert hij de Turkse rapper Ezhel kennen. Het klikt meteen en het duo trekt de studio in. In augustus 2020 brengen ze samen het Turkse album 'Made In Turkey' uit, het is een schot in de roos. De plaat breekt alle records in Turkije en het nummer "AYA" is zelfs het eerste Turkstalige nummer ooit dat meer dan 100 miljoen streams op Spotify behaalt. Tegelijkertijd doet ook Murda's soloplaat 'Doğa' het ongelooflijk goed en op een gegeven moment neemt de rapper zomaar de integrale top 3 van de Turkse hitlijsten in. We hebben van deze artiest nog lang het laatste niet gezien, one to watch!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving