Ga naar The Weeknd

The Weeknd: After Hours til Dawn Tour

The Weeknd: After Hours til Dawn Tour

di 11 jul. 2023
Brussels

 

(28/11/2022)

 

The Weeknd kondigt vandaag nieuwe data aan voor zijn After Hours til Dawn Tour. Het komende luik van de tournee start op 10 juni 2023 in het Etihad Stadium in Manchester (UK). Tot aan het einde van de concertreeks, op 15 oktober in Santiago, Chili, plant The Weeknd shows in verschillende Europese en Latijns-Amerikaanse steden. Op dinsdag 11 juli houdt de tournee halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Tickets gaan op vrijdag 2 december om 12u in verkoop via ticketmaster.be.

 

Het Noord-Amerikaanse luik van de stadiontournee kende een ongelooflijk succes. De tournee was volledig uitverkocht, brak alle bezoekersrecords.

 

Tickets voor alle Europese shows gaan in verkoop op vrijdag 2 december om 12 uur plaatselijke tijd. Fans die tickets gekocht hadden voor de 2022 After Hours Arena Tour kunnen zich registeren voor een presale voor de net aangekondigde concertdata. 

 

Deze tournee viert de albums 'After Hours' (2020) en 'Dawn FM' (2022). The Weeknd's hitsingle 'Blinding Lights' werd uitgeroepen tot het nieuwe nummer 1 van de Billboard Hot-100 aller tijden en stootte Chubby Checkers 'The Twist' uit 1960 van de troon. Kaytranada en Mike Dean zullen The Weeknd vergezellen op alle Europese data.

 

Alle praktische informatie hier: https://nl.livenation.be/theweeknd

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*
  • Wachtlijst

VIP-pakketten

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement