Ga naar dEUS

dEUS

dEUS

wo 15 mrt. 2023
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00


dEUS presenteert hun langverwachte, gloednieuwe album 'How To Replace It'.

Kijk! Hij is er! Bijna! ‘How To Replace It’, de langverwachte opvolger van het excellente dEUS-album ‘Following Sea’ (met de destijds verrassende superbe single ‘Quatre Mains’) uit alweer 2012. Niet dat dEUS en stuurman Tom Barman zich het jongste decennium in stilde hulden. Tom Barman bracht met het succulente TaxiWars namelijk niet minder dan drie jazz geïnspireerde albums uit en excelleerde op diverse podia van AB tot Jazz Middelheim. En met ‘Hurry Up And Wait’ presenteerde Barman zowaar zijn allereerste solo expo met zijn fotografische kunsten.

In 2019 schreef dEUS geschiedenis door niet minder dan 8 keer (!) op rij AB uit te verkopen in het kader van de Rewind-reeks waar ze integraal hun klassieker ‘The Ideal Crash’ speelden. Géén enkele band deed het hen voor in de AB-geschiedenis. Met de daaropvolgende documentaire ‘Confessions To dEUS’ (van director Fleur Boonman) haalden ze de band aan met hun fans.

Hun jongste festivaltour (met als extra troef in het kwadraat de herinlijving van Mauro Pawlowksi als gitarist) werd overal gelauwerd zoals in Humo (****) of De Standaard: ‘dEUS schenkt een goddelijk aperitief uit!’ (De Standaard). En het is heus geen toeval dat in de recente Belpop 100 (Radio 1) nog steeds 4 van hun klasbakken staan in de hoogste regionen: ‘Instant Street, ‘Suds & Soda’, ‘Nothing Really Ends’ en ‘The Architect.’

Nog even nagelbijtend wachten op de release van ‘How to Replace It, maar één ding is zeker: dichter bij gOD raakt u niet in 2023.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.