Ga naar Macklemore

Macklemore: The Ben Tour

Macklemore: The Ben Tour

ma 17 apr. 2023
Brussels

Deuren open: 18:30


(07/11/2022)

Hij geldt als een van die artiesten die eigenlijk geen intro meer nodig heeft… nadat hij in 2017 zijn laatste wapenfeit “Gemini” op de wereld losliet, is Macklemore nu terug met een topnummer “CHANT”, een samenwerking met Tones & I, alsook het meest recente ‘FAITHFUL” (ft. NLE Choppa). Nieuwe tracks die een nieuw album aankondigen en daarnaast vooral ook een nieuwe internationale tournee. De Amerikaanse artiest heeft een date met zijn Belgische fans op 17 april in Vorst Nationaal voor een onvergetelijke avond!

Als muzikale duizendpoot met een ongezien succes drukte Macklemore zijn stempel op de muziekgeschiedenis met hits als "Thrift Shop", "Glorious" en "Can't Hold Us" die intussen deel uitmaken van het collectieve muzikale geheugen. Met multi platina albums, een vracht aan prijzen (waaronder vier Grammy Awards) en meer dan 12,8 miljard streams is Benjamin Hammond Haggerty alias Macklemore erin geslaagd om zijn muziek om te zetten in succes. Sinds zijn solodebuut in 2005 en met zijn samenwerkingen met bandgenoot Ryan Lewis bleef Macklemore altijd vernieuwend, ruimdenkend en trouw aan zichzelf. Met een waanzinnige energie en een pakkende oprechtheid combineert de in Seattle wonende zanger zelfspot, humor en een gevoel voor melodie die hij uit in geëngageerde en diepe teksten, gebaseerd op eigen belevenissen. Zijn liveoptredens staan garant voor explosieve en muzikale ervaringen, gedrenkt in humor. De release van "BEN", zijn derde soloalbum, zal een van de hoogtepunten van begin 2023 zijn en zal het publiek ongetwijfeld bekoren. Brussel is dan ook vereerd gaststad te zijn en deze unieke artiest te mogen verwelkomen in Vorst Nationaal op 17 april. Wees voorbereid!

--

Macklemore has partnered with PLUS1 so that €1/£1 per ticket goes to supporting The Residency and their work to mentor and provide opportunity to the next generation of artists and creatives.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement