Ga naar Sam Smith

Sam Smith: GLORIA THE TOUR

Sam Smith: GLORIA THE TOUR

vr 12 mei 2023
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30


(21/10/2022)

In januari verschijnt met 'Gloria' de gloednieuwe plaat van Britse superster Sam Smith. Een vierde studioalbum, dat met "Unholy" nu al goed is voor een tophit van formaat. De song staat al 25 dagen bovenaan de wereldwijde Spotify en Apple Music hitlijsten en domineert momenteel de Tik Tok trends. Naar aanleiding van de album release kondigt Sam vandaag ook een uitgebreide tournee aan, die op vrijdag 12 mei halt houdt in het Sportpaleis.
 
Sam Smith schoot in 2014 meteen in de roos met het prachtige debuutalbum ‘In the Lonely Hour’. Hits als “Stay With Me” en “Money On My Mind” openden wereldwijd deuren naar de grootste festivals en concertzalen. Acht jaar later is de getalenteerde singer/songwriter uitgegroeid tot één van de meest gevierde en bekroonde artiesten in de pop scene. Die sleepte naast verschillende Brit Awards en Grammy's ook een Oscar en Golden Globe in de wacht voor James Bond soundtrack "Writing's On The Wall".

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer +32 (0)3 400 00 34 en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.