Ga naar Sam Smith

Sam Smith: GLORIA THE TOUR

Sam Smith: GLORIA THE TOUR

vr 12 mei 2023
Antwerpen

Deuren open: 18:30


(21/10/2022)

In januari verschijnt met 'Gloria' de gloednieuwe plaat van Britse superster Sam Smith. Een vierde studioalbum, dat met "Unholy" nu al goed is voor een tophit van formaat. De song staat al 25 dagen bovenaan de wereldwijde Spotify en Apple Music hitlijsten en domineert momenteel de Tik Tok trends. Naar aanleiding van de album release kondigt Sam vandaag ook een uitgebreide tournee aan, die op vrijdag 12 mei halt houdt in het Sportpaleis.
 
Sam Smith schoot in 2014 meteen in de roos met het prachtige debuutalbum ‘In the Lonely Hour’. Hits als “Stay With Me” en “Money On My Mind” openden wereldwijd deuren naar de grootste festivals en concertzalen. Acht jaar later is de getalenteerde singer/songwriter uitgegroeid tot één van de meest gevierde en bekroonde artiesten in de pop scene. Die sleepte naast verschillende Brit Awards en Grammy's ook een Oscar en Golden Globe in de wacht voor James Bond soundtrack "Writing's On The Wall".

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Ga als VIP naar een evenement in het Sportpaleis. Bekijk hier alle VIP Experiences.

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.