Ga naar Lewis Capaldi

Lewis Capaldi: Broken By Desire To Be Heavenly Sent

Lewis Capaldi: Broken By Desire To Be Heavenly Sent

do 23 feb. 2023
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

(18/10/2022)

 

 

High day for fans of the better emo pop song. Lewis Capaldi just revealed that he will release his second album on 19 May 2023 and is touring many of the biggest venues in the UK and Europe prior to its release. On Thursday 23 February 2023, the Scottish singer will perform at Antwerp's Sportpaleis. Just under four years after he opened for Sam Smith there. Ticket sales start Friday 28 October at 10am via livenation.be.
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 

Hoogdag voor de fans van de betere emo popsong. Lewis Capaldi onthulde zonet dat hij op 19 mei 2023 zijn tweede album uitbrengt en voorafgaand aan de release ervan langs heel wat van de grootste zalen in het Verenigd Koninkrijk en Europa trekt. Op donderdag 23 februari 2023 staat de Schotse zanger in het Antwerps Sportpaleis. Net geen vier jaar nadat hij er opende voor Sam Smith. De ticketverkoop start vrijdag 28 oktober om 10u via livenation.be.

 

Capaldi’s debuutplaat ‘Divinely Uninspired To A Hellish Extent’ uit 2019 maakte van hem een internationale ster dankzij de hits “Someone You Loved” en “Before You Go”. Met zijn nieuwe album ‘Broken By Desire To Be Heavenly Sent’ en nieuwste single “Forget Me” lonkt het supersterrendom. Verderbouwen op de solide basis die hij uitbouwde. Geen toeters en bellen of special guests op zijn nieuwe plaat, maar gewoon zichzelf zijn. Vol humor, flink wat zelfrelativering en tal van emoties in zijn muziek. “Like it was on the first album, straight-up, full-force honesty. I don't want to create a new sound for myself, or reinvent myself. The songs I want to write are emotional songs, about love or loss.” zegt Lewis. “I'm ready to get back out there and so are the songs.”

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer +32 (0)3 400 00 34 en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.