Ga naar Pomme

Pomme

Pomme

di 14 nov. 2023
Brussels

Deuren open: 18:30

 

(07/10/2022)

 

Na het winnen van de Victoire de la Musique in 2021 (vrouwelijke artiestenprijs) voor haar album 'Les Failles', maakte Pomme in augustus haar comeback met 'Consolation'. 

 

Dit derde album schommelt tussen het verlangen om te praten over haar kindertijd en de vrouwen die haar inspireren, de twee onderwerpen verstrengelen logischerwijs in dit nieuwe werk dat volledig getekend is door Claire Pommet, die de plaat ook produceert.

 

De nieuwe synthetische en elektronische tonen geven de plaat een grotere rijpheid, die de ambitie en vernieuwing van de artiest weerspiegelt, met behoud van zijn eigen identiteit.

 

Na een uitverkochte Cirque Royal op 8 maart 2023 zet Pomme haar opmars voort in Vorst Nationaal op 14 november 2023 voor een heel bijzonder concert!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Wil je een evenement bijwonen als VIP of met een groep van 20 personen of meer? Dat kan!

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.