Ga naar Louis Tomlinson

Louis Tomlinson: Faith In the Future World Tour 2023

Louis Tomlinson: Faith In the Future World Tour 2023

do 12 okt. 2023
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30


(14/10/2022)

Met One Direction verpulverde hij overal ter wereld records en deed hij menig meisjeshart sneller slaan. Als solo artiest gaat Louis Tomlinson vlotjes op dat elan verder. Zijn debuutplaat 'Walls' (2020) met singles "Kill My Mind", "Two Of Us" en "We Made It" was een schot in de roos, net zoals zijn uitverkochte show in de Lotto Arena en optreden op Lokerse Feesten eerder dit jaar.

Tomlinson’s succesverhaal gaat verder. Zo lost hij vandaag “Out of My System”, een 2e single uit zijn weldra te verschijnen album ‘Faith In The Future’ (release 11 november). Maar er is nog meer fantastisch nieuws! Op donderdag 12 oktober 2023 staat hij voor het eerst solo in het Antwerps Sportpaleis met zijn Faith In The Future World Tour 2023.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer +32 (0)3 400 00 34 en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.