Ga naar Depeche Mode

Depeche Mode: Memento Mori Tour

Depeche Mode: Memento Mori Tour

za 20 mei 2023
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30


(04/10/2022)

Depeche Mode verzamelde vandaag de wereldpers in Berlijn. Dave Gahan en Martin Gore hadden wat speciaals aan te kondigen! De intussen legendarische band brengt in 2023 een nieuw album uit getiteld ‘Memento Mori’ en trekt er gelijk mee op wereldtournee. Op zaterdag 20 mei 2023 staat Depeche Mode in het Antwerps Sportpaleis.

De Memento Mori Tour wordt de 19e tour van Depeche Mode en de eerste in meer dan vijf jaar. De vorige – de Global Spirit Tour uit 2017-2018 – was de langste en meest winstgevende tour uit de geschiedenis van de band. Met tweemaal een uitverkocht Sportpaleis en 130 shows in totaal – goed voor meer dan 3 miljoen fans – is de goesting groot om de fans weer te zien en hen de nieuwe muziek voor te stellen.

Over dat 15e studio album ‘Memento Mori’ dat in de lente op Columbia Records verschijnt, zei Martin Gore: “We started work on this project early in the pandemic, and its themes were directly inspired by that time. After Fletch’s passing, we decided to continue as we’re sure this is what he would have wanted, and that has really given the project an extra level of meaning.” Dave Gahan voegde toe: “Fletch would have loved this album. We’re really looking forward to sharing it with you soon, and we can’t wait to present it to you live at the shows next year.”

Depeche Mode blijft een steeds evoluerende en buitengewoon invloedrijke muzikale kracht. Een onuitwisbare inspiratie voor zowel fans, critici als artiesten. Het Memento Mori-album en tour vormen het nieuwste hoofdstuk van een weergaloze en voortdurende erfenis.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    WACHTLIJST
  • General onsale*
    Uitverkocht

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer +32 (0)3 400 00 34 en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.