Ga naar Black Box Revelation

Black Box Revelation

Black Box Revelation

do 20 apr. 2023
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

 

(30/09/2022)

 

Hun CV oogt simpelweg als een schaamteloze lofzang. Black Box Revelation – ofte: het explosieve duo Jan Paternoster en Dries Van Dijck - maakten intussen vijf prachtalbums, toerden de wereld rond en verzorgden de support voor o.a. Beady Eye, Jane’s Addiction, Iggy Pop en Seasick Steve. Ze werkten ook samen met producer en Queens of the Stone Age-gitarist Alain Johannes, leverden songs af voor de soundtrack van True Blood en schopten het zelfs tot bij David Letterman.

 

Inmiddels leggen ze de laatste hand aan hun 6e, in het voorjaar van 2023 te verschijnen album. Daarbij kregen ze hulp van de Engelse producer Andy Savours, gekend van o.a. Black Country, New Road, Arctic Monkeys en ‘stilte-meesters’ my bloody valentine. De opzet? Opnieuw een puur rock ’n roll album maken in de geest van hun debuut ‘Set Your Head On Fire’.

 

Nog iets aan toe te voegen Jan Paternoster? "We hadden zin om een album op te nemen dat de kids weer goesting doet krijgen om naar een gitaar te grijpen. Muziek te maken om je stem bij te verliezen. Songs die ervoor zorgen dat je met bier begint te smijten als je ons live ziet. Het is simpelweg de rock 'n' roll plaat die we wilden maken. En als je er niet van houdt: ‘well... we won’t fucking care’.

 

Dit concert is een coproductie van Ancienne Belgique en Live Nation.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.