Ga naar blackwave.

blackwave.

blackwave.

do 13 okt. 2022
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

20:00

Deuren open: 19:15

 

(14/09/2022)

 

blackwave. zet zijn zegetocht in thuisbasis Antwerpen verder. Na het uitverkochte concert op vrijdag 14 oktober voegt het funky Antwerpse hiphopduo een extra concert toe in De Roma, één dag eerder, op donderdag 13 oktober.

 

De unieke sound van blackwave. werd van bij hun debuut gesmaakt en veelbesproken. Na het geweldige 'Are We Still Dreaming?' loste het Antwerpse duo begin september met 'no sleep in LA' de langverwachte opvolger. Ook live mikken Willem Ardui en rapper Jay Atohoun hoog. De sfeer van blackwave. is chill, maar ook uitbundig. Dat bewezen ze afgelopen zomer nog op de mainstage op Rock Werchter. En wie er drie jaar geleden bij was tijdens de twee legendarische avonden in De Roma weet dat dit duo een gewéldig feestje kan bouwen. 

 

blackwave. liet voor het eerst van zich horen in 2017. Meteen na de release van 'Mic Check' volgden lovende recensies en prijzennominaties uit binnen- en buitenland. Hits als "Elusive", "Whasgood?!", "BIG dreams" en "GoodEnough" openden de deuren naar de grootste festivals. Sindsdien zetten Ardui en Atohoun hun zegetocht zowel nationaal als internationaal verder. Met 'no sleep in LA' bracht het Antwerpse duo zijn derde studioalbum uit, wat opnieuw voor een lawine aan positieve recensies zorgde. 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement