Ga naar Jessie Reyez

Jessie Reyez - The Yessie Tour

Jessie Reyez - The Yessie Tour

wo 25 jan. 2023
Antwerpen

Trix | Antwerpen

Deuren open: 19:30

 

(15/09/2022)

 

Jessie Reyez straalt. Als geen ander weet de Canadese singer-songwriter haar ervaringen en avonturen, met een uitzonderlijke portie empathie, te vertalen naar pure kunst. Dat beaamt ook Billie Eilish – wiens voorprogramma in het Antwerps Sportpaleis eerder dit jaar verzorgd werd door Reyez. Op woensdag 25 januari 2023 keert Jessie Reyez terug naar Antwerpen, ditmaal te bewonderen op het podium van Trix voor haar grootste Belgische headline show tot nog toe. Tickets voor ‘THE YESSIE TOUR’ zijn te koop vanaf vrijdag 23 september om 10u via livenation.be en trixonline.be.

 

Na het uitbrengen van twee veelgeprezen EP's (“Kiddo” & “Being Human In Public”) bracht de Grammy-genomineerde singer-songwriter Jessie Reyez in maart 2020 haar debuut “Before Love Came To Kill Us” uit. Het leverde haar een resem lovende recensies, meer dan 1,2 miljard wereldwijde streams, de titel van Top Female Debut Album en Top R&B Album van 2020 op en eindigde in de top 5 van Billboard's R&B album chart. Reyez werd zo – en terecht – gekatapulteerd tot een wereldwijd fenomeen.

 

Morgen, op 16 september, verschijnt met “YESSIE” de langverwachte opvolger. Genoemd naar haar eigen familiale bijnaam, geeft het ons een glimp van de intimiteit van dit project. Reyez voelt in alles diep en oprecht. Precies waarom fans zo van haar houden.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving