Ga naar Bazart

Bazart

Bazart

za 23 dec. 2023
Antwerpen

 

(22/05/2023)

 

2023 wordt voor Bazart het jaar van hun grote terugkeer naar het Sportpaleis. In 2017 en 2018 stonden Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons ook al in de grootste indoorarena van het land. Met al hun Nederlandstalige popsongs in een heerlijk live jasje, met een hyperaanstekelijke energie, een waanzinnige productie en vooral héél véél goesting. Allemaal elementen die ook dit jaar terug aanwezig zullen zijn, op zaterdag 23 december in het Sportpaleis!

 

Na eerst nog een stop op de Mainstage van Pukkelpop, keert de band dit najaar terug naar de Antwerpse concerttempel. En dat doen ze in het kader van Echo, een platenlabel voor en door Bazart dat in oktober werd opgericht. Echo is een huis voor hun eigen releases, maar wil ook een platform zijn voor ander Nederlandstalig talent. Een kwaliteitslabel voor Nederlandstalige muziek als het ware, van nieuw vernuft tot verloren parels. De eerste release op het label was voor ‘Van God Los’, een Bazart-cover van Monza’s legendarische Belpop-klassieker. Bazart is ambitieus met Echo en wil er niet alleen een nieuw platenlabel, maar ook een nieuw concept mee opzetten. Een brede staalkaart van Nederlandstalige muziek naar het publiek brengen staat centraal. Het trio neemt dan ook heel wat Nederlandstalige vrienden mee naar het podium van het Sportpaleis. Wie dat zullen zijn blijft nog even een goed bewaard geheim. Andere dingen zijn nu wél al zeker: er zal gezongen worden, er zal gedanst worden, dit wordt een hoogmis van het Nederlandstalige lied en een avond om nooit meer te vergeten!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Ga als VIP naar een evenement in het Sportpaleis. Bekijk hier alle VIP Experiences.

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.