Ga naar Bazart

Timing (subject to changes):

DOORS:  16.30

GUUSJE:  17.30 – 17.50

POMMELIEN THIJS:  18.20 – 18.55

MEROL:  19.25 – 20.15

NOORDKAAP:  20.45 – 21.45

BAZART:  22.15 – 23.45

Bazart

Bazart

za 23 dec. 2023
Antwerpen

17:30

Deuren open: 16:30

(12/06/2023)

Een paar weken geleden kondigde Bazart zijn grote terugkeer naar het Sportpaleis aan. Dat doen ze in het kader van Echo, hun platenlabel en tegelijk ook een gloednieuw concept van Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons. Een brede staalkaart van Nederlandstalige muziek naar het publiek brengen staat centraal. Het trio neemt dan ook heel wat Nederlandstalige vrienden mee naar het podium van het Sportpaleis. Bazart kondigt vandaag met trots de volledige line-up aan!

De eerste gast is Noordkaap. Het verhaal van de band met frontman Stijn Meuris  begon meer dan dertig jaar geleden toen ze in 1990 op Humo’s Rock Rally de eerste prijs wegkaapten. De band groeide uit tot één van de voortrekkers van de Nederlandstalige rock en drukte een onuitwisbare stempel op de vaderlandse muziekscene. 

Ook Nederlandse popster Merol tekent present op deze hoogmis van het Nederlandstalige lied. Charmant, ondeugend, een stijlicoon… Merol is het allemaal. Op de grens tussen geniaal en grotesk weet ze met haar zwoele, unieke sound, schaamteloze teksten, pompende jaren ’80 synths en een gezonde dosis humor en zelfspot ieders hart te veroveren.

Met Pommelien Thijs voegt Bazart nog een derde klepper aan de line-up toe. De jonge actrice en zangeres kroonde zich begin dit jaar tot de grote winnares van de MIA's met maar liefst 3 awards, waaronder die van 'Hit Van Het Jaar'. "Pommelien Thijs is een hype. En ze lijkt gepolijst. Maar wie goed kijkt, ziet een zalig ongeleide en onverschrokken 22-jarige vrouw.", aldus Humo.

En tot slot is daar ook nog Guusje, een Nederlander die barst van het talent en vorig jaar een debuutalbum uitbracht. Hij is niet alleen de nieuwste toevoeging op het label van Bazart, ze doken ook samen de studio in voor de hitsingle "Blijf Nog Even Hier".

(22/05/2023)

2023 wordt voor Bazart het jaar van hun grote terugkeer naar het Sportpaleis. In 2017 en 2018 stonden Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons ook al in de grootste indoorarena van het land. Met al hun Nederlandstalige popsongs in een heerlijk live jasje, met een hyperaanstekelijke energie, een waanzinnige productie en vooral héél véél goesting. Allemaal elementen die ook dit jaar terug aanwezig zullen zijn, op zaterdag 23 december in het Sportpaleis!

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Meer info

Toon minder

Extra eventinformatie

Ga als VIP naar een evenement in het Sportpaleis. Bekijk hier alle VIP Experiences.

Heb je nog andere vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op.

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleider(s). Deze plaatsen kan je reserveren via het contactformulier of op het nummer +32 (0)3 400 00 34, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17.30 uur.