Ga naar Big Thief

Big Thief

Big Thief

di 18 apr. 2023
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

20:00

Deuren open: 19:15

 

(13/09/2022)

 

De populaire Amerikaanse indieband Big Thief komt opnieuw naar België. Op dinsdag 18 april 2023 spelen ze in De Roma, hun eerste concert op Antwerpse bodem. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 16 september om 10u via livenation.be en deroma.be.

 

Big Thief is zo’n band die je na een paar nummers voor altijd in je hart sluit. Met hun bloedmooie indiefolk, uitgekleed tot op het bot, bouwden frontvrouw Adrianne Lenker en haar bandleden in geen tijd een trouwe schare fans op. Albums “U.F.O.F.” én “Two Hands” behoorden zonder meer tot dé twee beste platen uit 2019 en met “Dragon New Warm Mountain I Believe In You” voegde het viertal uit New York daar een nieuw pareltje aan toe.

 

Ankerpunt van Big Thief is de charismatische Adrianne Lenker. Met haar breekbare, fragiele stem slaagt ze er in om haar traumatisch jeugd – opgegroeid in een religieuze sekte – om te zetten in kracht en schoonheid. De songs van Big Thief gaan over pijn, verdriet, het bloeden van moeder aarde… Maar ook over de kracht om overeind te krabbelen, de puurheid van vriendschap en de liefde voor het leven. Weinig bands klinken meer oprecht dan Big Thief. Adrianne Lenker, Buck Meek, Max Oleartchik en James Krivchenia brengen bijna 100% van hun tijd samen door. Die intense verbondenheid klinkt door in hun songs en voel je op het podium. 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement