Ga naar Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch

do 30 mrt. 2023
Brussels

Ancienne Belgique | Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

 

(09/08/2022)

 

Zonder enige twijfel is Sylvie Kreusch dé Belgische festivalsensatie van deze zomer. Haar festivalshows worden overladen met lovende reviews. Pukkelpop is de laatste stop volgende week en in december staat er een tot in de nok gevulde De Roma op de planning. Er wordt nu ook een extra show toegevoegd op donderdag 30 maart 2023 in Ancienne Belgique in Brussel. Qua podiumprésence kent ze nauwelijks haar gelijke en met haar baanbrekende muziek – een opwindende mix van pop en alternatieve geluiden – maakt ze indruk in binnen- én buitenland. Tickets voor het concert in Ancienne Belgique zijn te koop vanaf vrijdag 12 augustus om 11u via livenation.be. 

 

Sylvie Kreusch maakte voor het eerst furore in België met de art-rockers van Soldier’s Heart. Het grote publiek leerde haar kennen als zangeres bij Warhaus, het project van Balthazar-frontman Maarten Devoldere. Een solocarrière stond in de sterren geschreven. Na het uitbrengen van haar debuut-EP 'BADA BING! BADA BOOM!' en EP 'Wild Love' liet ze vorig jaar het fantastische 'Montbray', inclusief singles “Walk Walk” en “Girls”, op de wereld los. Met haar emotioneel beladen debuutalbum katapulteerde La Kreusch zich in één klap tot één van de meest opwindende artiesten van Europa.

 

Op 'Montbray' graaft Sylvie Kreusch alle verboden passages van het liefdesverdriet op met speels voyeurisme: mysterie, dubio en suggestie voeren de boventoon. Maar het album belichaamt bovenal de herontdekking van liefde en levenslust. Die vindt Sylvie Kreusch in de eerste plaats terug op het podium, in haar meest natuurlijke, gekoesterde habitat: op eenzame hoogte, onder het felste voetlicht.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Alle info hier.