Ga naar Panic! At The Disco

Panic! At The Disco: Viva Las Vengeance Tour UK & Europe 2023

Panic! At The Disco: Viva Las Vengeance Tour UK & Europe 2023

di 28 feb. 2023
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

(01/06/2022)

 

'VIVA LAS VENGEANCE'. Zo zal het zevende album van Panic! At The Disco gaan heten, dat op 19 augustus verschijnt. De gelijknamige uptempo eerste single, die de band vandaag uitbracht, luidt een nieuw tijdperk in voor Panic! At The Disco. En daar hoort uiteraard ook een nieuwe wereldtournee bij. THE VIVA LAS VENGEANCE TOUR brengt Brendon Urie en zijn band naar 40 concertarena’s in Amerika en Europa. Er staat een Belgische stop gepland op dinsdag 28 februari in het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 juni om 10u.

 

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation voorverkoop start donderdag 9 juni om 10u en eindigt op vrijdag 10 juni om 9u59 of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn. Wees er snel bij!

 

De meervoudig bekroonde poprock-formatie uit Las Vegas is helemaal terug, vier jaar na de release van hun nummer 1-album ‘Pray For The Wicked’, het album dat ondermeer de monsterhit en ultieme meezinger “High Hopes” voorbracht. Met die plaat losten ze de torenhoge verwachtingen in na hun veelgeprezen vijfde langspeler ‘Death Of A Bachelor’ (2016), die een Grammy® nominatie in de wacht sleepte voor ‘Best Rock Album’. Het nummer "House of Memories" van DOAB was toen al een hit van formaat en beleeft momenteel een TikTok-revival met meer dan 2,1 miljard views. Op de golven van rock en poppunk slaagt de band er al jaren in om een steeds breder publiek aan te spreken en de brug te maken tussen verschillende generaties en muziekstijlen. Van emorock in hun beginjaren naar meeslepende popsongs vandaag de dag.

 

Per ticket gaat er €1 naar The Highest Hopes Foundation voor de ondersteuning van non-profit organisaties die zich inzetten voor mensenrechten. 

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Nieuw

    General onsale*

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer +32 (0)3 400 00 34 en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.