Ga naar Kendrick Lamar

Kendrick Lamar: The Big Steppers Tour

Kendrick Lamar: The Big Steppers Tour

vr 28 okt. 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(13/05/2022)

 

Volgend op de lovende reacties op zijn nieuwe track "The Heart Part 5", lost Kendrick Lamar vandaag zijn nieuwe album 'Mr. Morale & The Big Steppers'.

 

Good news always comes in threes, dus voegt hij daar meteen een nieuwe wereldtour aan toe. Met zijn protégé Baby Keem als support en Tanna Leone als opener. Op vrijdag 28 oktober komt Kendrick Lamar met 'The Big Steppers Tour 2022' naar het Antwerps Sportpaleis.

 

Multi-Platinum en Grammy-bekroond artiest tevens mede-oprichter van pgLang, Kendrick Lamar, geniet sinds hij in 2012 zijn debuutalbum ‘good kid, m.A.A.d city’ uitbracht zowel succes bij critici als op cultureel vlak. Sinds die release staan er een duizelingwekkend totaal van 14 Grammy-overwinningen op Lamar’s naam en werd hij de eerste niet-klassieke, niet-jazzmuzikant die een Pulitzer Prize won voor zijn album ‘DAMN’ uit 2017. Lamar's nieuwste album ‘Mr. Morale & The Big Steppers’ werd uitgebracht in mei 2022 en kreeg meteen lovende recensies.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.