Ga naar Backstreet Boys

Backstreet Boys: DNA World Tour

Backstreet Boys: DNA World Tour

do 10 nov. 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(10/05/2022)

 

Backstreet Boys kondigden afgelopen maand een hele reeks concertdata op het Europese continent aan, in het kader van hun DNA World Tour. Vandaag worden daar drie stops aan toegevoegd, waaronder eentje in Antwerpen. De hyperpopulaire vijfkoppige band betreedt op donderdag 10 november het podium van het Sportpaleis.

 

Al 29 jaar lang leveren Backstreet Boys 's werelds beste en meest aanstekelijke popmuziek aan. Met ontelbare nummer 1-hits, tours die alle records breken en talloze awards op hun naam is BSB niet enkel de bestverkopende boyband in de geschiedenis, maar ongetwijfeld ook één van de meest invloedrijke. Met 'DNA' brachten Howie, Kevin, AJ, Nick en Brian in 2019 een tiende studioalbum uit. De bijhorende wereldtournee werd hun grootste tour in 18 jaar en bracht hen naar een uitverkocht Sportpaleis.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.