Ga naar Cleymans & Van Geel

Cleymans & Van Geel

Cleymans & Van Geel

za 29 okt. 2022
Gent

Capitole | Gent

Deuren open: 19:00

(3/05/2022)

Vanavond stellen Cleymans & Van Geel in primeur hun gloednieuwe single “We Kunnen Ons Redden” voor bij ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play4. Het is de eerste single van het gloednieuwe album dat nog voor de zomer zal uitkomen bij CNR Records. Boezemvrienden Jelle en Jonas onthullen straks ook nog een tweede primeur: een nieuwe theatertour dit najaar! De ‘We Kunnen Ons Redden’ Theatertour komt op:

  • Zaterdag 22 oktober 2022 naar Trixxo Theater Hasselt
  • Zaterdag 29 oktober 2022 naar Capitole Gent
  • Zaterdag 5 november 2022 naar Stadsschouwburg Antwerpen


Cleymans & Van Geel’s nieuwe single “We Kunnen Ons Redden” is vanaf morgen, woensdag 4 mei, te downloaden en streamen via deze link. De ballade met pakkende lyrics is uit het leven gegrepen. Jonas maakte onlangs bekend dat zijn relatie na 8 jaar een einde kende. Dat velen met hem troost zullen vinden in de song, staat buiten kijf.

Het weldra te verschijnen nieuwe album is de opvolger van het debuutalbum uit 2020 ‘Cleymans & Van Geel’ waarmee het duo op nummer 1 stond in de Ultratop Album Charts. Ook de deelname van Jonas & Jelle aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ ging niet onopgemerkt voorbij. Hun cover van Tourist LeMC’s “En Route” was goed voor goud, meer dan 2,4 miljoen streams op Spotify en 11 weken aanwezigheid in de Ultratop.


De 'We Kunnen Ons Redden' theatertour belooft een succesvol vervolg te zijn op de 2 uitverkochte shows in de Stadsschouwburg in Antwerpen en uitverkochte clubshow in Het Depot in Leuven in de herfst van 2021.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving