Ga naar Anna B Savage

Music: Anna B Savage, Charlie Cunningham, James Holden & Wacław Zimpel, Joep Beving, Penguin Cafe, Smerz en The Weather Station.

Talks: Agnes Wené & Ignace Schops, De Herstelacademie, Hind Eljadid, Ianthe Mosselman & Karen Thijs, Kids With Buns & Wel Jong VZW, Lost & Co, Tamara Lindeman & Manu Busschots and The Human Link.

Whisper

Whisper

za 27 aug. 2022
Deurne

Deuren open: 12:00

OLT Rivierenhof en Live Nation België presenteren deze zomer Whisper, een nieuw, intiem festival in het mooiste park van Antwerpen. Whisper focust op kwetsbaarheid. Even niet knallen en gaan maar luisteren en stilstaan. Dat is Whisper. Breekbare indie, esoterische elektronica en verstillende neo klassiek vormen het muzikale luik.

Op de Sprookjesweide is er ruimte voor gesprek rond breekbaarheid. Dit luik van het festival is gratis toegankelijk en is zowel complementair aan het OLT als op zichzelf staand. Whisper is een rustpunt op het einde van een drukke festivalzomer. Ontdek in de natuur prachtige fragiele muziek én gesprek als elementen voor ons welbevinden.

 Whisper vindt plaats op zaterdag 27 augustus in het Rivierenhofpark in Deurne (Antwerpen).

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Early Bird Presale*
    Uitverkocht
  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@openluchttheater.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.