Ga naar Alan Walker

Alan Walker: Walkerverse The Tour

Alan Walker: Walkerverse The Tour

za 01 okt. 2022
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

Deuren open: 18:30

 

(06/05/2022)

 

Meer dan 15 miljard audio- en videostreams wereldwijd en bijna 115 miljoen volgers via social media. Safe to say dat Alan Walker intussen een meer dan gevestigde waarde in de dj-wereld is! Vandaag staat de Noorse artiest op het punt zijn carrière naar een nog hoger niveau te tillen. Met zijn nieuwe wereldtournee WALKERVERSE THE TOUR wil hij de grenzen tussen album, live muziek en metaverse doen vervagen. Zijn experimentele show zal ook te zien zijn in België, op zaterdag 1 oktober in de Lotto Arena. Tickets daarvoor zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 mei om 10u.

 

Achter zijn mysterieuze masker en kenmerkende hoodie gaat een getalenteerd dj/producer schuil, die zowel geïnspireerd wordt door EDM-pioniers als door filmmuziek. Hij zette zijn eerste stappen in de muziekwereld met een poging om beide genres met elkaar te versmelten. Zonder enige verwachting besloot hij enkele van zijn producties online te zetten. Die allereerste tracks werden wereldwijd miljoenen keren beluisterd via Youtube en Spotify, een onverhoopt succes! Het was een vocal remake van één van die tracks, "Faded", die uiteindelijk in 2015 tot zijn grote doorbraak geleid heeft. Het nummer stond wekenlang aan de absolute top van de dance charts en opende deuren naar de grootste podia. Walker ging samenwerken met prominente artiesten als Ava Max (in "Alone, Pt. II") en Noah Cyrus (in "All Falls Down"). Vandaag heeft de artiest twee studio albums op zijn palmares staan en is hij zélf één van de EDM-grootheden, waar hij als opgroeiende jongen zo naar opkeek.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.