Ga naar Lianne La Havas

Lianne La Havas

Lianne La Havas

wo 29 jun. 2022
Deurne

20:00

Deuren open: 19:00

 

(19/04/2022)

Soul, folk en een vleugje indie. Doe daar heerlijke akoestische gitaarvibes bij en je hebt de unieke sound van de Engelse singer-songwriter Lianne La Havas. De dag voordat (of iets gelijkaardigs) ze op het uitverkochte Rock Werchter staat, komt de Britse schone voor haar eerste headline show in lange tijd naar OLT Rivierenhof in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 22 april om 11u via livenation.be.
De jonge La Havas vond en zocht haar inspiratie bij Nina Simone en Lauryn Hill. Twee invloeden die je duidelijk terug hoort op haar debuut Is You Love Big Enough? (2012). Een debuut dat zo insloeg, dat het haar het voorprogramma van Bon Iver opleverde, een nominatie voor de BBC's Sound of 2012 én samenwerkingen met kleppers als Prince en Alt-J.

 

Soul, folk en een vleugje indie. Doe daar heerlijke akoestische gitaarvibes bij en je hebt de unieke sound van de Engelse singer-songwriter Lianne La Havas. Daags voor ze op het uitverkochte Rock Werchter staat, komt de Britse schone op woensdag 29 juni voor haar eerste headline show in lange tijd naar OLT Rivierenhof in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 22 april om 11u.

De jonge La Havas vond en zocht haar inspiratie bij Nina Simone en Lauryn Hill. Twee invloeden die je duidelijk terughoort op haar debuut Is Your Love Big Enough? (2012). Een debuut dat zo insloeg, dat het haar het voorprogramma van Bon Iver opleverde, een nominatie voor de BBC's Sound of 2012 én samenwerkingen met kleppers als Prince en Alt-J.

 

La Havas volgde in 2015 haar debuut op met Blood. Een album dat meteen goed was voor twee nummer één hits en een Grammy-nominatie. Na een korte pauze stond La Havas er on 2020 weer, sterker dan ooit. Op dat laatste album, Lianne La Havas, keert haar unieke en herkenbare stijl terug. En dat terwijl ze zich van haar intiemste kant toont en kwetsbaar opstelt.

 

"A polished guitarist and an inventive songwriter who fuses soul, jazz, RnB, and folk" — The New Yorker

 

Dit event is een coproductie van Live Nation en OLT Rivierenhof.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@openluchttheater.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.