Ga naar Metejoor

Metejoor

Metejoor

vr 12 mei 2023
Leuven

Het Depot | Leuven

20:30

Deuren open: 19:00

(17/06/2022)

 

Na een uitverkochte theatertournee in 2022 tekent de hyperpopulaire Metejoor ook volgend jaar present in onze Vlaamse, en voor het eerst ook Brusselse, concertzalen. Eerder kondigde hij al een reeks van zes nieuwe shows in het voorjaar van 2023 aan. De ticketverkoop daarvoor gaat hard en de allerlaatste plekjes zijn nu beschikbaar. Gezien het grote succes en de aanhoudende vraag naar tickets, kondigt Joris Van Rossem aka Metejoor vandaag nog eens 4 extra concerten aan, waarvan één namiddagvoorstelling.

(25/03/2022)

 

Op een zucht van de aftrap van zijn allereerste - uitverkochte! - theatertournee ooit heeft Metejoor mooi nieuws. In 2023 tekent hij opnieuw present in theaterzalen voor een nieuwe reeks concerten! Op vrijdag 7 april in Capitole Gent, donderdag 13 april in Kursaal Oostende, vrijdag 28 april in Trixxo Theater Hasselt, vrijdag 12 mei in Het Depot Leuven, vrijdag 19 mei in Stadsschouwburg Antwerpen en zaterdag 27 mei in Ancienne Belgique Brussel.

 

Met "Dit Is Wat Mijn Mama Zei" staat Joris Van Rossem aka Metejoor al wekenlang op nummer 1 in de Vlaamse en algemene Ultratop. Het is de zoveelste hit op rij na nummers als "1 Op Een Miljoen", "Rendez-Vous", en "Ze Meent Het". Deze en andere heerlijke meezingers staan gebundeld op zijn zelfgetiteld debuutalbum, dat sinds oktober in de rekken ligt. Metejoor staat nog maar aan het begin van zijn zangcarrière, maar is niet meer weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten. Een meteoor wordt ook wel eens een 'vallende ster' genoemd, maar 'onze' Metejoor is een ster die pijlsnel de hoogte in schiet! Zijn eerste uitgebreide concertreeks was dan ook een enorm succes, meteen goed voor meer dan 13.500 verkochte tickets! Metejoor kondigt daarom een nieuwe tournee in 2023 aan, die voor het eerst ook halt houdt in Brussel.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement