Ga naar Tony Hawk

An Evening With Tony Hawk

An Evening With Tony Hawk

di 02 aug. 2022
Deurne

20:00

Deuren open: 19:00

(24/01/2022)

Een levende legende, een creatieve duizendpoot, een succesvol ondernemer en inspirerend weldoener, maar bovenal is Tony Hawk beroemd en berucht als skateboarder. Deze zomer brengt de Amerikaan zijn avondvullend programma "An Evening With Tony Hawk" over de grote plas. Na een handvol shows in de UK en voor hij naar Scandinavië trekt, komt hij voor een uiterst unieke en exclusieve Benelux show naar het Europese vasteland. Op dinsdag 2 augustus 2022 spreekt Tony Hawk zijn fans toe in het OLT Rivierenhof in Antwerpen.

Op zijn negen jaar gaf Tony's broer hem zijn eerste skateboard cadeau. Zijn toekomst was instant bepaald. Op zijn veertiende werd hij professioneel skateboarder en op zijn zestiende al de beste skateboarder ter wereld. Volgend hoogtepunt: In 1999 werd hij de eerste skater ooit die een 900 voltooide. Kort daarna lanceerde hij 'Tony Hawk's Pro Skater', zijn videogamefranchise. Het Hawk-imperium omvat Birdhouse Skateboards, Hawk Clothing en de Tony Hawk Signature Series-producten, evenals zijn eigen videoproductiebedrijf 900 Films en eigen podcast Hawk vs. Wolf. Tony Hawk is eveneens de oprichter van The Skatepark Project dat wereldwijd achtergestelde gemeenschappen veilige en inclusieve skateparken voor jongeren helpt te creëren.

Dit event is een coproductie van Live Nation en OLT Rivierenhof.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

VIP-pakketten

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@openluchttheater.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.