Ga naar Wardruna

Wardruna - Nordic Night Open Air Tour 2022

Wardruna - Nordic Night Open Air Tour 2022

zo 17 jul. 2022
Deurne

Deuren open: 19:00

(1/12/2021)

Het was even wachten op het nieuwe album van Wardruna, maar begin dit jaar bracht de Noorse band met ‘Kvitravn’ hun langverwachte vijfde plaat uit. Noorse oermuziek over tovenarij en spirit-animals. Over natuur en animisme. Over de wijsheid en betekenis van mythen en spirituele concepten. Met een breed scala aan historische instrumenten zoals lieren, harpen en hoorns uit een ander tijdperk, neemt Wardruna je mee op een reis doorheen de Scandinavische geschiedenis. “Maar ook al gaan onze songs over een ver verleden, de onderwerpen zijn evenzeer relevant voor het heden. Het zijn ideeën die geboren zijn uit gronden die wij vandaag nog steeds bewandelen en dus nog steeds invloed op ons hebben. Woorden die ons moeten inspireren om de natuur te behandelen als het Heilige Goed dat het is”, aldus frontman Einar. Ontdek hun hypnotiserende mix van indringende percussie en epische, majestueuze zang live, op zondag 17 juli in het OLT Rivierenhof. 

Dit concert is een coproductie van Live Nation en OLT Rivierenhof.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@openluchttheater.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.