Ga naar James Morrison

Als gevolg van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van James Morrison in Trix, dat zou plaatsvinden op 5 mei 2022, verplaatst naar donderdag 22 september 2022.

Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.

James Morrison

James Morrison

do 22 sep. 2022
Antwerpen

Muziekcentrum Trix | Antwerpen

20:00

Deuren open: 19:00

(22/11/2021)

James Morrison trekt op pad en dat doet hij voor het allereerst met een ‘Greatest Hits’ tour. Op de setlist staan uiteraard al zijn onsterfelijke top 10-hits (“You Give Me Something”, “Wonderful World”, “You Make It Real”, “Broken Strings” en “I Won’t Let You Go”), maar ook een zorgvuldig geselecteerde greep uit andere fan favorieten. Met de tournee viert de Britse artiest 15 jaar indrukwekkende carrière. Na een uitgebreide reeks concerten in zijn thuisland zet hij voet aan wal in het Europese vasteland, waaronder in Trix in Antwerpen.

James Morrison: “Het is veel te lang geleden dat ik mijn publiek heb gezien en ik ben dan ook enorm opgetogen dat ik deze speciale shows nu kan aankondigen. Ik heb het zo gemist om live te spelen. In de 15 jaar dat ik bezig ben, zijn vele van mijn nummers een nieuw leven gaan leiden: nieuwe emoties, nieuwe betekenissen en nieuwe manieren om ze live tot leven te brengen. Ik ben over de jaren heen zelf ook een betere zanger geworden en beleef de nummers op een heel andere manier. Ik hoop dat allemaal over te kunnen brengen met deze ‘Greatest Hits’ tournee. Ik kan alvast niet wachten om weer in één ruimte te kunnen zijn met al mijn fans en mijn beste werk live met hen te delen. Het wordt geweldig!”

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving