Ga naar Kings of Leon

Kings of Leon

Kings of Leon

do 09 jun. 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

Deuren open: 18:30

(16/11/2021)

 

Kings of Leon keert terug naar het Antwerps Sportpaleis voor een exclusieve show op donderdag 9 juni 2022! Dit wordt het eerste concert van de band op Belgische bodem sinds ze 5 jaar geleden voor het laatst (en voor de 5e maal!) als headliner op Rock Werchter speelden.

 

Sinds hun debuut in 2003 hebben Kings of Leon - de broers Caleb, Nathan en Jared en neef Matthew Followill - acht albums uitgebracht, verkochten ze wereldwijd meer dan 20 miljoen albums & bijna 40 miljoen singles en tourden ze over de hele wereld. In maart 2021 bracht Kings of Leon hun achtste album ‘When You See Yourself’ uit met Markus Dravs (Arcade Fire, Coldplay, Florence + the Machine) als producer. Opnieuw een topplaat getuige de top 3 notering in de Vlaamse hitlijst en lovende album reviews! Tijdens de recente tour door Noord-Amerika plukte de band nummers uit alle 8 van hun albums en zette zo iedere show opnieuw een indrukwekkende set neer. Dat belooft voor de langverwachte terugkeer naar België!

 

Photo Credit: Nyk Allen

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.