Ga naar Angèle

Angèle: Nonante-Cinq Tour

Angèle: Nonante-Cinq Tour

za 10 dec. 2022
Antwerpen

Sportpaleis | Antwerpen

20:30

Deuren open: 18:30

(4/11/2021)

Meer Angèle in thuisland België komend jaar? Ah oui, tuurlijk wel! Angèle pakt vandaag uit met mooie plannen voor 2022. Op 16 mei staat ze in Vorst Nationaal. Geen nieuw nieuws en al uitverkocht. En daarom is er meer! Optreden waar alle grootsten der aarde dat ook doen? Kan ze! Doet ze! Op zaterdag 10 december staat Angèle voor het eerst in het Sportpaleis in Antwerpen. En er is nóg meer. Angèle sluit 2022 in schoonheid af, in ‘haar’ Brussel. Van maandag 19 december tot donderdag 22 december treedt ze vier keer op een rij in Vorst Nationaal op.

Angèle vat de tijdsgeest als geen ander. Ze bezingt wat haar bezig houdt, gaat voor haar belangrijke maatschappelijke thema’s niet uit de weg. Ze mengt pop, rap en electro in haar muzikale blender. Debuut ‘Brol’ verpulvert alle records. Het staat intussen 160 weken onafgebroken in de Ultratop. De songs van Brol werden wereldwijd al meer dan 2 miljard keer gestreamd. Ze telt meer dan 3 miljoen volgers op Instagram, 1,1 miljoen op TikTok. Het is dan ook erg fijn vertoeven in de wereld van Angèle. Op 10 december 2021 verschijnt haar nieuwe album ‘Nonante-Cinq’. Eerste single ‘Bruxelles, Je t’aime’ verovert pijlsnel harten en charts.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en je eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com. Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Bij de verbouwingen van het Sportpaleis is bijzondere aandacht besteed aan de integrale en optimale toegankelijkheid voor andersvaliden. Rolstoelgebruikers kunnen volledig zelfstandig het Sportpaleis binnen via de aangepaste ingang nr. 6 aan de kant van Parking Vaart en ondervinden geen hinder van al te steile hellingen. Aan de cateringruimtes kan je terecht aan verlaagde bedieningstogen. In de zaal zelf is het aantal rolstoelplaatsen meer dan verdubbeld en geniet je van prominente plaatsen helemaal vooraan op de rechterzijtribune, een zone die standaard en structureel voor rolstoelgebruikers is voorbehouden. Deze plaatsen op de eerste rij bieden je een optimale belevingswaarde van het evenement en een uitstekend zicht op de activiteit.