Ga naar Coldplay

(22/10/2021)

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via ticketmaster.be - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het concert geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie

Coldplay: Music Of The Spheres World Tour

Coldplay: Music Of The Spheres World Tour

vr 05 aug. 2022
Brussels

Deuren open: nog niet bekend

(14/10/2021)

COLDPLAY - MUSIC OF THE SPHERES WORLD TOUR

MET SPECIAL GUEST H.E.R.

 

Met "Higher Power" en jongste single "My Universe", een samenwerking met K-pop fenomeen BTS, heeft Coldplay twee songs toegevoegd aan hun indrukwekkende lijst aan wereldhits. Ultracatchy popnummers met hoge feel good-factor en onmiskenbare Coldplay sound. Het was de voorbode van een gloednieuw album. 'Music of the Spheres' komt morgen uit. 

 

De band viert de release met een wereldtournee, waarbij de focus meer dan ooit ligt op duurzaamheid. De Britse band is vastberaden om de ecologische voetafdruk van de tournee zo laag als mogelijk te houden en heeft daarvoor een plan. Er wordt 100% hernieuwbare energie gebruikt voor de show. Ze verminderen hun CO2-uitstoot met 50%. En per verkocht ticket wordt een boom geplant. Meer informatie over deze en andere initiatieven vind je op coldplay.com/sustainability.

 

De Music of the Spheres World Tour wordt op 18 april afgetrapt in Costa Rica en maakt op 2 juli de oversteek naar het Europese vasteland. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus staat het Koning Boudewijnstadion in Brussel op het programma.

 

Het officiële persbericht met alle tourdata lees je hier.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

VIP-pakketten

Niet gevonden wat je zocht?

Selecteer een andere datum

Artiesten aanwezig op dit evenement

Extra eventinformatie

Faciliteiten voor bezoekers met een handicap en/of beperkte mobiliteit: er zijn faciliteiten voorzien voor bezoekers met een handicap en/of beperkte mobiliteit. Meer info hier.