Ga naar Band Of Horses

(18/02/2022)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Band Of Horses in De Roma, dat zou plaatsvinden op 4 maart 2022, uitgesteld naar 1 november 2022.

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

Band Of Horses

Band Of Horses

di 01 nov. 2022
Antwerpen

De Roma | Antwerpen

20:00

Deuren open: nog niet bekend

(22/10/2021)

Meer dan vijf jaar hebben we er op moeten wachten, maar op 22 januari ligt dan eindelijk het langverwachte nieuwe album van Band of Horses in de rekken. Met 'Things Are Great', hun zesde langspeler al, keert de band uit Seattle terug naar de pure Band of Horses-sound uit de beginjaren: emotioneel intens, weidse melodieën, de intrigerende stem van frontman Ben Bridwell en die heerlijke mix tussen countryrock en indie-Americana.

 

Sinds de grote doorbraak in 2006 met het album 'Everything All The Time' en wereldhit "The Funeral" ontpopte Band of Horses zich tot één van de meest toonaangevende indiebands van deze tijd. Live staat de band als een huis. Met zijn kenmerkende stem weet Ben Bridwell altijd een gevoelige snaar te raken en zijn songs rollen als warme meezingers over het publiek. Na "The Funeral", het nummer waarmee Ayco Duyster haar fantastische radioprogramma Duyster in 2015 ten grave droeg, leverde de band met "The Great Salt Lake", "Is There A Ghost" en "No One’s Gonna Love You" nog een serie fantastische singles af.

 

In 2016 gaven ze een dijk van een concert vanop de Main Stage van Rock Werchter. Op vrijdag 4 maart 2022 houdt hun 'Things Are Great'-tour halt in De Roma, het enige concert van Band of Horses in België. 

 

Dit concert is een coproductie van Live Nation en De Roma.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    Wachtlijst

Artiesten aanwezig op dit evenement