Ga naar Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon

Bring Me The Horizon

di 01 feb. 2022
Antwerpen

Lotto Arena | Antwerpen

20:00

Deuren open: 18:30

(11/10/21)

 

Bring Me The Horizon met de charismatische frontman Oliver Sykes heeft er net enkele liveshows opzitten in thuisland UK met ontzettend lovende kritieken. Getuige de vele 5* reviews in de Britse pers als The Guardian (“Clearly the UK’s greatest rock band right now!”) en NME (“A spectacular cyber-punk circus! The Sheffield metallers hit their zenith with a blockbuster production.”).

 

Samen met special guest A Day To Remember en support acts POORSTACY en Lorna Shore trekt Bring Me The Horizon alle registers open voor het Europese luik van de 'survival horror' tour. Wees weLCoME t0 clUB h3LLh0LE bij de start van de tour op dinsdag 1 februari in de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start woensdag 13 oktober om 10u via livenation.be.

 

De 'survival horror' tour dankt zijn naam aan Bring Me The Horizon’s meest recente release ‘POST HUMAN: SURVIVAL HORROR' met singles “Obey” met Yungblud, “Ludens”, “Parasite Eve” en samenwerkingen met BABYMETAL, Nova Twins en Evanescence-zangeres Amy Lee. Deze EP kreeg in september een vervolg met de nieuwe single “DiE4u” en video met cyborg dansers in regie van Oliver Sykes zelf.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Gelieve telefonisch te reserveren bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en te verduidelijken dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste reservering voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.