Ga naar Parov Stelar

(14/01/2022)

Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Parov Stelar in Paleis 12, dat zou plaatsvinden op zaterdag 11 maart 2022, uitgesteld naar vrijdag 25 november 2022.

"Hi All,

Once again the Corona virus disrupted our touring plans for early 2022. Once again we are limited as to when we can move the existing tour dates. Once again we are very sad, because we were so looking forward to touring in spring. And once again we have to understand that there are forces which are stronger than us.

That said, we are able to announce new dates for the Venom Tour 2022, which represent the earliest possible opportunity for us to be together again. All tickets remain valid and will be automatically transferred.

The longer we are apart the more we can’t wait to see you all again. Stay healthy, stay strong, we miss you!

Parov Stelar & Band"

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd. Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum.

Parov Stelar - VENOM TOUR

Parov Stelar - VENOM TOUR

vr 25 nov. 2022
Brussels

20:00

Deuren open: 19:00

(01/10/21)

De meester van de electro swing is terug met een nieuw album en een tournee in 2022! Parov Stelar en zijn Venom Tour komen naar Brussel en zullen ons verblijden met de unieke stijlmix van jazz swing en electro ritmes op vrijdag 11 maart 2022 in Paleis 12, Brussels Expo. 

 

Marcus Fuereder aka Parov Stelar is een pionier in zijn stijl. Hij creëert een onnavolgbare sound waarin hij soul, pop, jazz en uiteraard ook swing samples vakkundig worden gemengd met moderne beats en grooves. Met 9 albums en meer dan 20 EP's op zijn naam heeft hij in de loop der jaren een grote schare fans en een cult DJ-status opgebouwd. Na zijn focus verlegd te hebben tijdens de lockdown op zijn tweede liefde, beeldende kunst, richt Parov Stelar zich nu weer op muziek en werkt hij aan een nieuw album, dat in maart 2022 verschijnt. Een eerste nummer, alsook een documentaire ‘Voodoo Sonic’, die nieuwe facetten van Parov Stelar’s wereld laten zien, verschijnen nog dit jaar. Gewapend met 15 jaar podiumervaring, beloven de Oostenrijkse artiest en zijn team om een verbluffende show samen te stellen met een nieuwe visuele- en audio-ervaring. Met nieuwe nummers en enkele verrassingen, maar vooral met zijn grootste hits! Van zijn schildersatelier tot de opnamestudio tot de dansvloeren, Parov Stelar is een multi-getalenteerde artiest, en een absolute must om live te zien in Paleis 12 op vrijdag 11 maart 2022!  

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • Tickets nu te koop

    General onsale*

Artiesten aanwezig op dit evenement