Ga naar Goldband

Goldband

Goldband

do 16 dec. 2021
Gent

Vooruit | Gent

Deuren open: 19:00

(29/09/21)

Goldband wist als één van de weinige acts door te breken in tijden van pandemie. De Haagse popsensatie wordt echter sinds zijn doorbraak geteisterd door coronamaatregelen en heeft meer shows moeten annuleren dan dat ze hebben kunnen spelen. Desondanks toch een ijzersterke live-reputatie kunnen opbouwen is straf! Wie hen afgelopen zomer op Werchter Parklife aan het werk zag, zal dat zonder enige twijfel beamen. In het najaar van 2021 kan Goldband eindelijk echt gaan toeren en dat is met volle goesting. Op donderdag 16 december staat De Vooruit in Gent op de planning.

Na het uitbrengen van een tweede EP, dat potten brak met hitsingle “Alles Kapot”, kwam in augustus hun langverwachte officiële debuutalbum uit. ‘Betaalbare Romantiek’ is een genre-overstijgende plaat die je meeneemt van rave naar romantiek en weer terug. In 14 nummers, waaronder o.a. de hit “Noodgeval”, borduurt Goldband voort op hun bekende elektronische pop sound met alom vertegenwoordigde onderwerpen als het nachtleven en de liefde. Tegelijkertijd schuwt de Haagse band de grotere vragen van het leven niet, en verkent het thema’s als de dood, ouderschap, depressie en de huidige staat van de wereld. Op geheel eigenzinnige en relativerende wijze.

Dit concert is een coproductie van Live Nation en Democrazy.

Tickets

Reguliere ticketverkoop

  • General onsale*
    Uitverkocht

Artiesten aanwezig op dit evenement

Hotels in de omgeving

Toegang voor rolstoelgebruikers

De zalen zijn toegankelijk. Wel kan je het best telefonisch reserveren bij het Bespreekbureau (T. 09 267 28 28) en dit melden bij je reservatie. Dan zorgen we voor een goed bereikbare plaats en een medewerker die je naar je plaats begeleidt.